سلام
یکم اطلاعات برای خرید سیستم میخواستم. برای کار رندر گرفتن (v-ray cinema4d maxwell)
1- مادر بورد (ترجیحا نسل پنج سی پی یو و رم ddr4 رو هم ساپورت کنه)
2- سی پی یو (i7 باشه)
3- گرافیک
4- رم (ترجیحا ddr4)
5- پاور
6- سیستم خنک کننده
ممنون.
یکم اطلاعات برای خرید سیستم میخواستم. برای کار رندر گرفتن (v-ray cinema4d maxwell)
1- مادر بورد (ترجیحا نسل پنج سی پی یو و رم ddr4 رو هم ساپورت کنه)
2- سی پی یو (i7 باشه)
3- گرافیک
4- رم (ترجیحا ddr4)
5- پاور
6- سیستم خنک کننده
ممنون.
نوشته شده در : سئوالات عمومی (گوناگون)
پاسخ ها (11)
-
پاسخ پذیرفته شده
سلام دوباره
خواهش می کنم. خوشحالم که به دردتون خورده اطلاعاتم. در خدمتتون هستم.
البته. در مورد کارت های AMD که خود نرم افزار این کارت گرافیک میزان لود رو نشون میده توی تب آخرش که قسمت آورکلاک هست. میزان لود پردازنده گرافیکی و سرعتش. میزان رمش و سرعتش و دمای کارت گرافیک رو میزنه. ی مدتی هست که با انویدیا کار نکردم و نمیدونم داره یا نه. اما یک نرم افزار پورت ابل از سایت دانلودها www.downloadha.com گرفتم و اون کل اطلاعات سیستم رو نشون می داد. میزان درگری. دما سرعت فن و خیلی چیزهای دیگه. همچنین ابزارهایی هم برای تست سرعت داشت.
اسمش رو خاطرم نیست در حال حاضر اما راحت می تونید پیدا کنید از این نرم افزارها. رفتم خونه حتما اسمش رو براتون می فرستم. الآن در سفر هستم. -
پاسخ پذیرفته شده
-
پاسخ پذیرفته شده
-
پاسخ پذیرفته شده
سلام
لینکهای زیر برای سیستم های رندری هست که یکی از سایتها برای مشتریهاش تهیه میکنه
http://aria-computer.mihanblog.com/post/111
http://aria-computer.mihanblog.com/post/109
http://aria-computer.mihanblog.com/post/116 -
پاسخ پذیرفته شده
-
پاسخ پذیرفته شده
سلام دوباره
درمورد اینکه گفتید رندر فقط از پردازنده استفاده میکنه نه کارت گرافیک خب باید خدمتتون عرض کنم که در مورد نرم افزارهای قدیمی تر شرکت ادوب و آتودسک بله حق با شماست. اما ورژن های جدید بار پردازش رو بیشتر به عهده کارت گرافیک می ذارن و حتی سعی در شیر کردن این پردازش میکنن. هرچه تعداد هسته ها بیشتر باشه پردازش سریعتر انجام میشه و کارت های گرافیک بدلیل بهره بردن از پردازنده های موازی با هم پردازش بهتری نسبت به سی پی یو دارن. بهمین دلیل پردازش های گرافیکی به عهده کارت گرافیک هم گذاشته میشه و چنانچه سیستم ها و مادربوردهای سری workstation که مخصوص ادیت فیلم یا رندر گرافیکی ساخته میشن نگاهی بندازید می بینید که همگی از چندین کارت گرافیک ( تا 7 عدد همزمان ) پشتیبانی می کنن. در واقع اینطور نیست که بگیم فقط سی پی یو و یا فقط کارت گرافیک. هر دو دخیل هستن اما نقش کارت گرافیک پررنگ تر شده. من مقایسه کارت فایر پرو و همرده گیمینگ ای ام دی رو خوندم و جالب بود که با مشخصات تقریبا یکسان کارت فایر پرو ای ام دی رندر تری دی مکس رو در زمانی دوبرابر سریعتر انجام داده بود اما برای بازی هر دو کارت تقریبا برابر بودند. پس می بینیم که کارت گرافیک هم بسیار تاثیرگذار هست.
در مورد استفاده از چندین کارت گرافیک ظعیفتر بجای یک گرافیک قوی تر چنانچه نگاهی به review سایت های مختلف بندازیم میبینیم که مثلا دو عدد gtx 970 در خیلی از موارد از gtx titan بهتر عمل کردن. این اختلاف بین ضعیف و قوی نباید خیلی زیاد باشه. مثلا بجای دوتا کارت DDR5 از چاهار عدد DDR3 استفاده کنیم. اما بجای خرید یک کارت خیلی گرون میشه 3 یا 4 عدد کارت ارزونتر خرید. این کار چندتا حسن داره.
1- در صورت خرابی یک کارت گرافیک سیستم شما لنگ نمی زنه.
2- موازی کاری بیشتری دارید و در نهایت قدرت سیستم شما بیشتر میشه.
می تونید این موضوع رو در review ها بخونید. مثلا مقایسه دوتا 6970 در حالت cross fire با یک 6990.
من این مادربورد رو دیشب دیدم و می خواستم به شما معرفی کنم : ASUS X99 E WS
قیمتش هم توی سایت 1.610 خورده و تا 7 کارت گرافیک همزمان رو پشتیبانی میکنه. از معدود بزدهایی هم هست که من دیدم در حالت چاهار کارت گرافیک همگی رو به صورت 16X میشناسه. البته فکر کنم فقط سی پی یو های زئون می تونن این تعداد lane رو بشناسن.
Multi-GPU Support
Supports NVIDIA® 4-Way SLI™ Technology
Supports AMD 4-Way CrossFireX Technology
Expansion Slots
40-Lane CPU-
7 x PCIe 3.0/2.0 x16 (single x16 or dual x16/x16 or triple x16/x16/x16 or quad x16/x16/x16/x16 or seven x16/x8/x8/x8/x8/x8/x8)
28-Lane CPU-
7 x PCIe 3.0/2.0 x16 (single x16 or dual x16/x16 or triple x16/x16/x16 or quad x16/x16/x16/x16 or seven x16/x8/x8/x8/x8/x8/x8)
البته حتما قبل از خرید مادربورد دفترچش رو دانلود کنید و از خصوصیات دقیق و حالت های پشتیبانی پردازنده های مختلفش مصلع بشید. ممکنه هر پردازنده ای این توان رو نداشته باشه.
در مورد پاور هم به نمودارهایی که فرستادم نگاه کنید می بینید که توی جدول یک بازی رو با سیستم مشابه از طریق چندین پاور متفاوت اجرا کردن و هرچه وات پاور بیشتر شده می زان مصرف برق سیستم در حالت های فول لود و بازی کمتر شده. خیلی این مسئله جالب هست. در واقع شما هرچه پاورتون رو بالاتر بگیرید بیشتر صرفه جویی کردید و این مسئله به طراحی برق رسانی پاور و میزان نویز و پاور فکتور ارتباط داره. مثلا توی نمودار میبینیم که یک پاور 750 وات میزان 276 وات برق در زمان اجرای بازی مصرف کرده اما مون بازی رو پاور 1500 وات با میزان برق 258 وات برق اجرا کرده. این موضوع رو من خودم حس کردم. وقتی سیستمم پاور گرین 780 وات داشت مصرف برقمون بیشتر از زمانی بود که روی سیستمم پاور 1200 کولر مستر گذاشتم. تازه سیستمم هم قویتر شده بود و برق مبیشتری رو می طلبید اما در قبض برق چیز دیگری نمایان بود و قیمت قبض با وجود گرانتر شدن تعرفه ها تفاوت چنئانی نداشت و درواقع سیستم برق کمتری رو مصرف میکرد.
در مورد نوسان برق هم ذو موضوع هست. یکی نوسان در ورودی که پاور چقدر می تونه تحمل کنه و سیستم های حفاظتی داره. مثلا سیستم هایی مثل over & under current یا over & under voltage و ... که هرچه منبع تغذیه شما پیشرفته تر و با وات بالاتری باشه این سیستم ها رو بیشتر داره و محافظت بیشتری هم داره و عملا شما نیاز به استفاده از آنتی شوک رو ندارید و خود منبع تغذیه این نقش رو بر عهده داره.
موضوع دوم نویز هست. می دونیم که منبع تغذیه برق رو برای استفاده سیستم از متناوب به مستقیم تبدیل میکنه. اما تبدیل موج سینوسی به خط صاف و ثابت نگه داشتن اون روی همون خط یک هنر هست. چنانچه یک تستر رو به خروجی منبع تغذیه وصل کنید می بینید که مثلا در خروجی 5ولت عدد دارای نوسان هست. این نوسان همون نویز و درواقع همون موج سینوسی هست که هنوز موندگار هست. منتها مقدار زیادش برای دستگاه های دیجیتال سم محصوب میشه و عمر اونها رو کوتاه میکنه. اصطلاحا به اون ripple noise گفته میشه و هرچه پایین تر باشه بهتر هست.
موضوع مهم دیگه تو انتخاب منبع تغذیه power factor هست. هرچی این عدد به یک نزدیکتر باشه و واقعا هم باشه نه فقط تبلیغات باشه نشان دهنده این موضوع هست که تلفات انرژی منبع تغذیه کمتر هست و منبع تغذیه برای تامین برق خروجی ثابت نیاز به مصرف برق کمتری برای جبران تلفات داره که این موضوع به نفع مصرف کننده هست. پس حتما منبع تغذیه با وات بالاتر و از تولید کننده های معتبری مثل enermax و یا corsair تهیه کنید. بخصوص سری های gold و یا platinum. پول بیشتری می دید اما ارزشش رو داره. منبع تغذیه کامپیوتر خودش به نوعی نوسان گیر یا همون stabilizer هم هست بشرطی که واقعا از برند خوبی خرید کرده باشید.
این توصیه رو هم در پایان می کنم. سیستم شما سیستم خیلی خوب و قیمتی خواهد بود اگر بخواهید هزینه کنید. ارزشمند هست اگر از یک استبلایزر در ورودی برق سیستم استفاده کنید. سیستم برق شهر نوسان زیادی بخصوص در ساعات پیک و انتقال بین ساعات پیک و کم مصرف داره. آنتی شوک های معمولی این نوسان رو نمی گیرن. مثلا برق از 220 میشه 230 و آنتی شوک همون رو رد میکنه و اگر قرار هست روی 240 قطع کنه تا به 240 نرسه قطع نمیکنه و همین نوسان به دستگاه منتقل میشه و برق ناگهان روی 240 ولت قطع میشه که برای سیستم ضرر داره. اما استبلایزرها این نویز رو میگیرن و ولتاژ خروجیشون روی همون 220 ثابت هست. چنانچه قرار باشه بیشتر بشه روی همون 220 برق رو قطع می کنن. این قضیه برای حفظ سلامت سیستم حیاطی هست.
ببخشید که توضیحاتم بسیار طولانی شد و امیدوارم مفید فایده بوده باشه. سوالی داشتیذ در خدمتتون هستم. -
پاسخ پذیرفته شده
محسن نوشته:
سلام دوست عزیزمعمولا برای کارهای گرافیکی که شما مد نظرتون هست از کارت گرافیک های quadro شرکت انویدیا و یا fire pro سری amd استفاده میشه. اما اگر محدودیت بودجه دارید خب باید بگم که توی کارهای گرافیکی amd بهتر عمل میکنه نسبت به هم قیمت های انویدیا و بهتون پیشنهاد میکنم کارتهای دو هسته ای بگیرید مثل 6990 یا 7990 یا R9 295X .بخوام ی مثال بزنم یک 6990 توی رده بندی سایت future mark که پردازش گرافیکی رو به چالش می کشه از یک gtx 960 انویدیا قوی تره. در مورد بقیه اجزای سیستم هم که خب دوستان گفتن و فقط من سه تا پیشنهاد میدم بهتون. اول اینکه برای اینکه بتونید از حداکثر توان سیستمتون بهره ببرید از هارد اس اس دی استفاده کنید. دوم اینکه از واتر کوولر استفاده کنید که corsair H110i , H100i و یا enermax گزینه های خیلی خوبین.و در نهایت اینکه با توجه به اینکه رندر گرفتن کلا کار خیلی زمان بری هست و هرچه می زان وات پاور بالاتر باشه در ران های بلند مدت و کوتاه مدت مصرف برق کمتری رو دارن بهتون پیشنهاد می کنم دستتون رو بالا بگیرید و زیر 1000 یا 1200 وات نبندید تا بتونید با خیال راحت هر تعداد کارت گرافیک خواستید اضافه کنید.این رو هم یادم رفت بگم که چنانچه 4 عدد کارت گرافیک ببندید که در حالت موازی کار کنن می تونید از سری های پایین تر استفاده کنید. مثلا 4 عدد R9 270 و یا سری های دیگه. یا دو عدد کارت گرافیک دو هسته ای. بستگی به بودجه شما داره که کاش میزانش رو می دادید. طبیعتا مادربوردتون هم باید جای 4تا کارت گرافیک داشته باشه. asus x99delux یا سری های حرفه ای که تا 7 عدد جای گرافیک دارن و مخصوص این کار ساخته شدن. مثل این مدل ASUS C612 Z10PE D16 WS
.
لینک پاور هم میذارم که ببینید و منظورم رو روشن بیان کرده باشم.
http://www.guru3d.com/articles_pages/corsair_ax1500i_psu_review,7.html
جالبه که توی گیم مشابه 1500 وات کمترین مصرف رو داره. برندهای خوب پاور هم عبارتند از coolermaster, corsair و enermax .امیدوارم که مفید فایده بوده باشه توضیحاتم و موفق باشید.
آقا محسن عزیز یک دنیا ممنون بابت توضیح
همونجوری که به آقا نیما گفتم رندر که میگیرم از کارت گرافیک استفاده نمیکنه. حالا این موضوع رو هم گفتین جالب بود که به جای یه کارت گرافیک بالا از چند تا کارت گرافیک پایین استفاده کنم،واقعا بهتره؟
در مورد هارد اس اس دی که خیلی موافقم چون خیییلییی مهمه تو کارم
و در مورد پاور، قضیه این وات چیه؟ چه فرقی دارن باهم و چه تاثیری؟در مورد مصرف برق و در مورد نوسان برق -
پاسخ پذیرفته شده
Nima نوشته:
MB: Asus X99 Pro: 1,220,000
CPU: Intel Core i7-5930K: 1,910,000
RAM: GSkill Ripjaws 4 | 4×8GB=32GB DDR4 2666MHz CL15 Red: 1,370,000
VGA: Asus GTX 980 OC Matrix Platinum 4GB: 2,610,000
CPU Cooler: Noctua NH-D15: 370,000
PSU: Enermax Revolution X'T 730W *Gold* : 490,000
خیلی ممنون آقا نیما عزیز
در مورد بوجه بگم که احتمالا تا 5 تومان باشه ولی هنوز دقیق نمیدونم
من خودم در مورد سی پی یو i7- 5820k رو در نظر دارم ولی نمیدونم روی چه مادربورد هایی میخوره و اینکه آیا اون مادربورد نسل پنجم سی پی یو رو هم ساپورت میکنه؟
در مورد کارت گرافیک کر نکنم بتونم انقدر هزینه کنم یه چیزه دیگه من در موقع رندر گرفتن نگاه کردم دیدم کارت گرافیک استفاده نمیشه نمیدونم چرا ولی این نرم افزار ها به شدت به سی پی یو نیاز دارن چون همیشه روی 100% کار میکنن -
پاسخ پذیرفته شده
سلام دوست عزیز
معمولا برای کارهای گرافیکی که شما مد نظرتون هست از کارت گرافیک های quadro شرکت انویدیا و یا fire pro سری amd استفاده میشه. اما اگر محدودیت بودجه دارید خب باید بگم که توی کارهای گرافیکی amd بهتر عمل میکنه نسبت به هم قیمت های انویدیا و بهتون پیشنهاد میکنم کارتهای دو هسته ای بگیرید مثل 6990 یا 7990 یا R9 295X .
بخوام ی مثال بزنم یک 6990 توی رده بندی سایت future mark که پردازش گرافیکی رو به چالش می کشه از یک gtx 960 انویدیا قوی تره. در مورد بقیه اجزای سیستم هم که خب دوستان گفتن و فقط من سه تا پیشنهاد میدم بهتون. اول اینکه برای اینکه بتونید از حداکثر توان سیستمتون بهره ببرید از هارد اس اس دی استفاده کنید. دوم اینکه از واتر کوولر استفاده کنید که corsair H110i , H100i و یا enermax گزینه های خیلی خوبین.
و در نهایت اینکه با توجه به اینکه رندر گرفتن کلا کار خیلی زمان بری هست و هرچه می زان وات پاور بالاتر باشه در ران های بلند مدت و کوتاه مدت مصرف برق کمتری رو دارن بهتون پیشنهاد می کنم دستتون رو بالا بگیرید و زیر 1000 یا 1200 وات نبندید تا بتونید با خیال راحت هر تعداد کارت گرافیک خواستید اضافه کنید.
این رو هم یادم رفت بگم که چنانچه 4 عدد کارت گرافیک ببندید که در حالت موازی کار کنن می تونید از سری های پایین تر استفاده کنید. مثلا 4 عدد R9 270 و یا سری های دیگه. یا دو عدد کارت گرافیک دو هسته ای. بستگی به بودجه شما داره که کاش میزانش رو می دادید. طبیعتا مادربوردتون هم باید جای 4تا کارت گرافیک داشته باشه. asus x99delux یا سری های حرفه ای که تا 7 عدد جای گرافیک دارن و مخصوص این کار ساخته شدن. مثل این مدل ASUS C612 Z10PE D16 WS
.
لینک پاور هم میذارم که ببینید و منظورم رو روشن بیان کرده باشم.
http://www.guru3d.com/articles_pages/corsair_ax1500i_psu_review,7.html
جالبه که توی گیم مشابه 1500 وات کمترین مصرف رو داره. برندهای خوب پاور هم عبارتند از coolermaster, corsair و enermax .
امیدوارم که مفید فایده بوده باشه توضیحاتم و موفق باشید. -
پاسخ پذیرفته شده
برای ارسال پاسخ وارد شوید
برای ثبت پاسخ لازم است وارد شوید. از فرم مقابل برای ورود استفاده کنید و اگر کاربر جدید هستید ثبت نام کنید.
اینجا ثبت نام کنید »